Om ABCforsikring

Prisen er det, du betaler. Værdien er det, du får.

Hos os har alle kunder VIP-status, fra første dag. Det lyder som en kliché, men vi mener det faktisk. Du skal have den bedste rådgivning og service på forsikring – det er vores ambition og formål i markedet.

Det skal være enkelt for dig, så du føler dig tryg og kan bruge din kostbare tid på noget andet end forsikringer.  Du bliver tilbudt den dækning, du har brug for – hverken mere eller mindre. Vi satser på at råde dig bedst muligt, ud fra dit ståsted i livet – ikke at sælge alle vores produkter til dig.

Du kan købe dækning for det, du har behov for (bil, indbo, rejse, ulykke, hus, fritidshus, campingvogn, knallert og hund). Og altid have dit kundeforhold og relevant info lige ved hånden, ved hjælp af en simpel App (ABCforsikring).

Du får tilbudt markedsledende dækninger til fornuftige priser. Ikke discountprodukter, hvor prisen alene skal lokke kunder til.

Det hele er bygget op om en slank administration, hvor omkostningerne er på et fornuftigt niveau og ikke bliver brugt på dyre TV-reklamer, assurandører mv.

Der er udtænkt et effektivt servicekoncept, der tilfører de fleste ressourcer til kundekontakt og venlig, personlig service – via telefon og mail. Det er hele grundtanken og her adskiller vi os fra mængden af udbydere i branchen.

ABCforsikring er et forsikringsagentur, ejet og administreret af Ensured, der i årevis – under forskellige brands – har arbejdet med privatkoncepter i Danmark og kender kundens ønsker om kort svartid og god, professionel kundebetjening. Også ved skader.

Bag Ensured, som risikobærer, står Eir Försäkring, et godt svensk selskab, med ambitioner i Danmark. Ensured har ingen ejerandel i Eir, som altså leverer den nødvendige kapacitet, i form af risikoafdækning.

Vi har også et samarbejde med ETU Forsikring, hvor flere af vores kunder i øjeblikket har deres forsikringer, idet samarbejdet med Eir først er etableret i 2021.

Vores kunders forsikringer er generelt omfattet af Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber, så du er sikker på at få erstatning, hvis selskabet, mod forventning, skulle få problemer med at udbetale til alle skadelidte kunder. 

Det bliver næppe mere enkelt end med ABCforsikring.

  shutterstock_116279278