Gratis_forsikringstjek

Få et gratis forsikringstjek

Kan du spare penge på dine forsikringer?

Det kan være dyrt at være dårligt forsikret, ligesom det også kan være dyrt at være forsikret for mere end du egentlig har behov for. Derfor tilbyder vi et gratis forsikringstjek.

Hvis du indtaster dit telefonnummer i boksen herunder, kan du blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, når det passer dig. Vi vil gå dine forsikringer igennem sammen med dig og sikre, at du hverken er under- eller overforsikret. Er der penge at spare vil vi tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis dine behov.

Det er selvfølgelig ganske gratis og helt uforpligtende.

Ulykkeforsikring

Har du brug for hjælp?

Bliv ringet op og få hjælp til dine forsikringsbehov

Fordele i ABCforsikring

Der er mange, blandt andet:

God_daekning_ABCforsikring

Føl dig tryg med den bedste dækning

Hos ABCforsikring har du sikkerhed og økonomisk tryghed, hvis uheldet er ude.

Kvalitetsorienteret kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe dig med både skadebehandling, forsikring og hvad du ellers skulle have brug for
Billig_forsikring_ABCforsikring

Solide forsikringer til gode priser

Gode priser på forsikringer, hvor du kan få yderligere rabat hvis du samler dine forsikringer.

Er din situation ændret for nyligt? Få et uforpligtende forsikringstjek

Er du rigtigt dækket?

Noget i din livssituation kan måske have ændret sig. Måske er du flyttet, fået længere på arbejde, dine børn er måske flyttet hjemmefra eller noget helt fjerde.

Har noget i din hverdag ændret sig, siden sidste forsikringsgennemgang? Lige gyldigt hvad kan det være en rigtig gode ide at få tjekket dine forsikringer igennem en gang i mellem. Du kan få et helt uforpligtende og gratis forsikringstjek.

Vi vil gerne hjælpe dig, så vi i fællesskab kan sikre at du er rigtigt forsikret.

 

Gratis_forsikringstjek
samlerabat

Spar penge ved at samle dine forsikringer

Ved at samle din forsikringer hos os, får du både større overblik, klarhed i dine forsikringer og samtidig kan du også spare penge. Vi tilbyder nemlig samlerabat og masser af fordele.
Hos ABCforsikring tror vi på solide og relevante forsikringer, som passer til dine behov. Vi vægter høj gennemsigtighed i dine forsikringer til skarpe priser.
Det hele handler om at føle sig tryg.

Du kan ringe til os eller få os til at ringe til dig til en uforpligtende snak.

Hvornår har du sidst gennemgået dine forsikringsdækninger? Lad os gøre det sammen gratis

Har du et overblik over dine forsikringer?

Har du styr på hvilke forsikringer du betaler for og hvordan du står hvis uheldet er ude? Det kan være rigtig dyrt at være underforsikret, hvis du nu skulle komme ud for en ulykke. Desuden kan det omvendte også være gældende – altså at du er overforsikret. Måske har din livssituation ændret sig, eller du har nogle gamle dyre forsikringer, som du egentlig ikke har brug for. Uanset hvilken situation du befinder dig i kan det være en rigtig god ide at få tjekket det hele igennem.

 

Få en uforpligtende snak om din forsikringssituation

ABCforsikring tilbyder dig at gennemgå dine forsikringer sammen med dig. Det er helt uforpligtende og ganske gratis at få et forsikringstjek – så har du allerede de forsikringer som du har behov for til en billig pris, er det hele jo som det skal være. Men er du over- eller underforsikret og derved kan spare penge og blive bedre dækket, hjælper vi dig på rette vej. Vi vægter at du har overblikket, og derfor tilbyder vi forsikringer med høj gennemsigtighed.

Du kan enten beregne en pris her på siden, eller udfylde kontaktformularen. Så vil en af vores kompetence medarbejdere ringe dig op til en uforpligtende snak, og hjælpe dig med at få overblik eller skræddersy et forsikringstilbud, der passer til din situation – selvfølgelig til skarpe priser og med solid dækning, så du kan føle dig tryg i alle henseender.

forsikringstjek
Ulykkeforsikring

Har du brug for hjælp?

Bliv ringet op og få hjælp til dine forsikringsbehov

Det siger vores kunder: