Læsetid: 2 min.

Forsikringsudbyder får nye investorer og sætter fart på væksten

Et syndikat med flere investorer bliver majoritetsejere i det danske forsikringsagentur ABCforsikring, der fremover vil sætte turbo på væksten og udfordre de store forsikringsspillere på markedet.

Pressemeddelelse 28/3-22

Ejerkredsen i det hurtigvoksende selskab ABCforsikring udvides med flere nye investorer. Målet er at blive en betydende og innovativ konkurrent til de største selskaber på privatforsikringer, fortæller Magnus Kjøller, en af de nye medejere i selskabet.

“Forsikringer kan være et svært område at sætte sig ind i, og konkurrencen er hård, men det er kun positivt, at danskerne i høj grad er villige til at gå på jagt efter det bedste tilbud. De store forsikringsselskaber har brug for konkurrence, så vi går seriøst til værks”, siger Magnus Kjøller.

Omkring 450.000 personer i Danmark skiftede forsikringsselskab i 2021. En tendens, med høj mobilitet i markedet, der har været tiltagende over det seneste årti.

Skræddersyede forsikringer

Magnus Kjøller Holding har det seneste årti investeret i adskillige virksomheder og glæder sig over perspektiverne i samarbejdet med ABCforsikring.

“Det er vores forhåbning, at ABCforsikring ikke alene kan komme mange privatforbrugere til gavn, men også på sigt kan levere skræddersyede forsikringsløsninger til vores mere end 30 aktive porteføljeselskaber i Magnus Kjøller Holding”, siger Magnus Kjøller.

Som kunde i ABCforsikring tilpasser man sine privatforsikringer efter behov, og med selskabets app har man nem adgang til sine forsikringer fra mobilen.

ABCforsikring´s bagvedliggende forsikringsgiver, svenske Eir Försäkring AB, er medlem af Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber. Det sikrer at kunden får den erstatning, der er krav på, hvis selskabet skulle komme i uføre.

For at tilbyde den bedst mulige service til sine kunder, samarbejder ABCforsikring også med SOS International, SOS DAH, ETU og FlightclaimEU.

Kontakt:

Magnus Kjøller: frt@magnuskjoeller.dk

Det siger vores kunder: