Artikler

Sorter efter:
Læsetid: 4 min.

Personskade

En personskade kan have alvorlige konsekvenser, og derfor er det vigtigt med forsikringer, der kan dække det økonomiske tab. Læs om personskade her
Læsetid: 4 min.

Forsikring ved alvorlig sygdom – sådan er du stillet

Når du får konstateret en alvorlig sygdom, kan muligheden for at blive behandlet i udlandet være ideel. Læs om muligheden her
Læsetid: 5 min.

Tjekliste til unge voksne: Disse forsikringer bør du have styr på

Der er nok at se til i overgangen fra ung til voksen. Vi hjælper dig med at kortlægge, hvilke forsikringer du bør have styr på, så du er økonomisk sikret.
Læsetid: 4 min.

Sådan anmelder du tyveri

Tyveri er både ubehageligt og grænseoverskridende – og så koster det at få stjålet sine mest værdifulde ejendele. Læs her, hvordan du anmelder tyveri.
Læsetid: 4 min.

Spar penge på din bilforsikring, uden at gå på kompromis med dækningen

Vil du reducere din forsikringspræmie, men stadig bevare en solid dækning på din bilforsikring? Få konkrete tips til at spare penge på din bilforsikring her.
Læsetid: 4 min.

Skadedyr i hjemmet – hvordan forholder du dig?

Skadedyr er ubehagelige og til tider farlige. Og så kan de være et hyr at få bugt med. Læs her, hvor vi fortæller, hvordan din forsikring dækker mod skadedyr.
Læsetid: 5 min.

Indboforsikring – beskyttelse af dit hjem og dine ejendele

Få styr på din indboforsikring, i dette blogindlæg fra ABCforsikring, hvor du lærer, hvad indboforsikring er, og hvordan du finder den bedste. Bliv klogere her.
Læsetid: 4 min.

Husforsikring – optimal beskyttelse af din ejendom

Dit hus er et sted, du bruger meget tid, og derfor er det en god idé at være økonomisk sikret i tilfælde af uheld eller skader. Læs mere om husforsikring her.
Læsetid: 3 min.

Hjælp – jeg har spildt vand i min computer!

Har du spildt kaffe i din computer, eller tabt din telefon ned i en balje med vand? Læs mere her om, hvordan du er dækket ved væskeskader.
Læsetid: 3 min.

Undgå ufrivillig forsikringssvig

Ikke al forsikringssvig er begået med vilje, men sker på grund af uopmærksomhed eller fejl. Vi gennemgår de områder, hvor du skal være opmærksom.
Læsetid: 4 min.

Gode råd til at forebygge brand i dit hjem

Med sund fornuft og enkle forholdsregler kan du forebygge alvorlige brandskader på din bolig og ejendele. Læs mere om både sikring og forsikring her.
Læsetid: 4 min.

Bilforsikring med vejhjælp – hvad er det?

Vejhjælp sikrer dig mod driftsstop, skader og andre hændelser på vejen, der måtte forhindre dig i at køre videre. Skal du have vejhjælp? Læs mere her.
Læsetid: 4 min.

Varige mén ved ulykke – har du ret til erstatning?

Hvis du skulle være så uheldig at være ude for en alvorlig ulykke i forbindelse med sport, fritid eller arbejde, kan du have ret til erstatning, alt efter hvor store gener du har efter skaden.
Læsetid: 4 min.

Sundhedsforsikring – tryghed for hele familien

Livet er fyldt af forhindringer, og det er de færreste af os, der går gennem det uden en eller anden form for sygdom, lidelse eller skavank, der kræver behandling eller rådgivning.
fugtskade
Læsetid: 3 min.

Fugtskade – hvad gør du? Et samlet overblik

Mistænker du en fugtskade i dit hjem? Få et samlet overblik og gode råd og vejledning, så du kan blive fri for fugten i dit hjem. Læs mere her
Hunde_forsikring
Læsetid: 4 min.

Køb en hundeforsikring til din bedste ven

En hundeforsikring er sikkerhed, hvis din hund forvolder skade på andres ting, men den kan også være en økonomisk hjælp til dyrlægeregningen. Se her.
ulykkes_forsikring
Læsetid: 4 min.

Hvad er en ulykkesforsikring?

Er du på jagt efter en ulykkesforsikring? Vi guider dig i, hvad en ulykkesforsikring er, og hvorfor du skal have en. Læs med her.
Læsetid: 4 min.

Hvilke forsikringer skal jeg have?

Er du på udkig efter forsikringer? Vi giver dig overblik og gode overvejelser, inden du beslutter dig. Lovpligtige, ansvar, indbo, ulykke og mange flere. Få viden her
knallert_forsikring
Læsetid: 3 min.

Knallertforsikring – hvis du vil være den hurtigste knallert på havnen

Er du den heldige ejer af en knallert, eller overvejer du at blive det? Så skal du have en knallertforsikring. Vi kan hjælpe dig med at vælge. Se her.
selvrisiko
Læsetid: 4 min.

Guide: Alt, du skal vide om selvrisiko

Vi tager dig gennem begrebet selvrisiko, hvordan det fungerer, og hvad du skal være opmærksom på. Find guiden her.
Skade_paa_bil
Læsetid: 3 min.

Sådan undgår du skade på bil

Undgå skade på din bil med disse 4 brugbare råd. Ikke alle skader på bil bliver meldt til forsikringsselskaberne pga. høj selvrisiko. Styr uden om dem hér
person-i-campingvogn
Læsetid: 4 min.

Er din campingvogn forsikret? Sådan er du bedst dækket ind

Skal en campingvogn egentlig forsikres? Hos ABCforsikring finder du alt, som du skal vide om campingvognsforsikringer. Bliv godt klædt på her.
Bilforsikring
Læsetid: 4 min.

Bilforsikring – hvad skal du vælge?

En række spørgsmål trænger sig på, når du skal sammensætte din bilforsikring. Se her hvad vi anbefaler at du overvejer.
Læsetid: 4 min.

Er du rigtigt dækket?

Når du vurderer hvordan du skal sammensætte dine forsikringer, bør du gøre dig en række vigtige overvejelser, som kan få stor betydning for dig i fremtiden.
Læsetid: 3 min.

Guide: Sådan finder du den bedste forsikring – for dig

Hvordan sikrer du dig, at du får valgt rigtigt? Vi har forsøgt at lave en guide med ting du skal være opmærksom på.
Læsetid: 2 min.

Disse forsikringer bør du have som husejer

At købe et hus, er en stor investering. Derfor bør du sørge for, at din investering er godt beskyttet mod alt andet end huspriserne – den del styrer markedet og politikerne.
Læsetid: 2 min.

Mange unge glemmer forsikringen

Det siger vores kunder: