Spørgsmål og svar

ABC har siden primo 2020 placeret forsikringer i ETU. Du er dog kunde i ABC, som er en selvstændig virksomhed. Fra oktober 2021 kan du igen forsikre direkte i ABC.

Bemærk at du altid betaler forsikring forud. Hvis du f.eks. har aftalt månedlig betaling, skal du betale fra i kraft dato til og med den kommende måned. Desuden skal Oprettelse, Garantifondsbidrag, samt evt. Stormflodsbidrag betales med første opkrævning.

På din BS-oversigt er der en fyldestgørende specifikation af opkrævningens sammensætning. Bemærk at du altid betaler din forsikring forud, for at være i dækning ved en skade.

Send en mail til info@abcforsikring.dk, med dit ønske – så besvarer vi inden for 24 timer.

På DMR hedder vi ‘ABC for Eir Försäkring’ fra oktober 2021.

Bilen bliver automatisk afgangsført, når den omregistreres på DMR (Motorregisteret). Herefter vil du få overskydende præmie retur, kort tid efter.

Kontakt os for evt. individuelt tilbud. Du er jo kunde hos os.

Du kan beregne varianter af alle de forsikringer, vi tilbyder, her på hjemmesiden under “beregn flere”. Hvis det ser interessant ud for dig, kan du indsende din personlige beregning, med et enkelt klik – så sender vi et skriftligt tilbud, med mulighed for NemID underskrift.

Du vil kunne se en oversigt på appen ABCforsikring, som er under revision, men snart er klar.

Det siger vores kunder: